Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13104 Местоположение: SOFIA
|
Във форума постват двама мои приятели, които със сигурност знам че са в чужбина. Отделно от това поне трима души декларират в мненията си, че са в чужбина Suomi, Komrade и други. Аз самият имам поне 40- 50 поста от странство. Много е трудно в чужбина да намериш клуб с кирилица. Ако си имаш собствено РС може и да пишеш на кирилица, но иначе е просто невъзможно. Та за тези хора форума е еднинствената възможност да общуват с други слависти и ако им трием мненията ще ги лишим от нея. Това е грехота все пак. Съгласен ли си totiboy?
Иначе може да се ползва кредора на абв, има куп възможности, който е тук и си влиза от вкъщи да уважи аудиторията и да пише на кирилица.[/b]
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пон Юли 11, 2005 9:57 pm |
|
|
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
bodzhov_zv написа: Във форума постват двама мои приятели, които със сигурност знам че са в чужбина. Отделно от това поне трима души декларират в мненията си, че са в чужбина Suomi, Komrade и други. Аз самият имам поне 40- 50 поста от странство. Много е трудно в чужбина да намериш клуб с кирилица. Ако си имаш собствено РС може и да пишеш на кирилица, но иначе е просто невъзможно. Та за тези хора форума е еднинствената възможност да общуват с други слависти и ако им трием мненията ще ги лишим от нея. Това е грехота все пак. Съгласен ли си totiboy?
Иначе може да се ползва кредора на абв, има куп възможности, който е тук и си влиза от вкъщи да уважи аудиторията и да пише на кирилица.[/b]
ДА, не знаех че има хора които пишат от чужбина, като гледам 90% от тези които пишат във форума са от София.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Пон Юли 11, 2005 10:02 pm |
|
|
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
C/\ABuCTA написа: ХАХА 10х . Малко е куцо така , ама може и да го използвам все пак. P.S. Това беше написано с него
Поздравления колега:-)
Не съм искал да те засягам лично нито кой да е друг, но онова нещо просто не се чете. Гавра е да си имаме такъв хубав език с такава история и да не го използваме при положение, че това не е почти никакъв проблем. А че ще е по-бавно ми се струва, че не е толкова страшно, защото тук пишем кратки съобщения, които (ако е три пъти по-бавно:-) ) да речем вместо за 10 секунди ще станат за 30:-) Съгласен?
_________________ 1913
|
Вто Юли 12, 2005 5:47 pm |
|
|
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да , но понякога забравям и почвам да си пиша на латиница. Сори , ако се сещам ше пиша на BG.
Вто Юли 12, 2005 5:51 pm |
|
|
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
На мен също често ми се налага да ода в чужбина, но винаги намирам кирилица! Защото най- често пътувам в Македония, Сърбия и Русия
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Вто Юли 12, 2005 11:52 pm |
|
|
seth
Администратор
|
Popeto написа: На мен също често ми се налага да ода в чужбина, но винаги намирам кирилица! Защото най- често пътувам в Македония, Сърбия и Русия
Иди в Китай да те видиме
|
Чет Юли 14, 2005 12:31 am |
|
|
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Пет Юли 22, 2005 12:56 am |
|
|
itso
Орден "Стара Славия"
|
Pi4ove az v 99% ot slu4aite picha ot stranstvo, a osven tova i prez rabotno vreme ))), daje kato ne picha ne se i registriram, zastoto posle vsiaka stranitsa ia otvariam s view, encoding i t.n. i e goliama muka... nadiavam se na vacheto razbirane...
Samo Slavia
|
Чет Сеп 01, 2005 11:38 am |
|
|
seth
Администратор
|
По тази дискусия отдавна стигнахме до мълчаливо съгласие (или ледено мълчание ), както виждаш мнения се трият само при дублиране, официални забележки не се правят и въпреки това писането на български с латински букви драстично намаля. Единственото, което правя във форумите, за които имам права е да кирилизирам заглавията, досега никой не е изявил някакви претенции срещу това.
|
Пет Сеп 02, 2005 9:43 am |
|
|
|