Автор |
Съобщение |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Честито на новите победители в играта - yamata и lureno19!
ЧЕСТИТО yamata!!! никой не печели точки от финала и на практика yamata вече е победител, освен ако Емо Петров не вкара гол на буферите.
Чет Май 26, 2011 9:40 am |
|
|
yamata
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 11, 2005 7:01 pm Мнения: 1475 Местоположение: sofiq
|
Re: Познай първия голмайстор
lureno19 написа: ЧЕСТИТО yamata!!! никой не печели точки от финала и на практика yamata вече е победител, освен ако Емо Петров не вкара гол на буферите. Пале бира ли е наградният фонд?
_________________ N 1
|
Чет Май 26, 2011 7:45 pm |
|
|
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3434 Местоположение: Sofia
|
2 и 3 място няма ли награди Битката за 2рото място ще бъде голяма
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пет Май 27, 2011 2:07 pm |
|
|
valery
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 9:39 pm Мнения: 731 Местоположение: Sofia, Slavia
|
Честито на победителя yamata
|
Нед Май 29, 2011 4:31 pm |
|
|
SlaviaBavaria
Луд за връзване
|
Re: Дискусия за правилата на игрите през сезон 2010/2011
Честито на lureno19 за първото място! Поздравления и за грижите, времето и занимавката да организира тази игра!
|
Пон Май 30, 2011 2:13 am |
|
|
danail stoychev
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Яну 03, 2005 9:13 pm Мнения: 446 Местоположение: portugal-parede lisboa
|
Re: Честито на новите победители в играта - yamata и lureno1
честито на победителите и благодаря на Лурено за търпението през годината да се занимава с тази игра
|
Пон Май 30, 2011 8:52 pm |
|
|
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Мерси! Надявам се през следващото първенство да познавам повече победи
Вто Май 31, 2011 6:23 pm |
|
|
SlaviaBavaria
Луд за връзване
|
Честито и на yamata! Не бях видял другата игра или по-точно не я следях подробно и в детайли през този сезон и за това пропуснах да го поздравя, но като гледам класирането е победил по безапелационен начин.
Сега видях, че ми е редактирано мнение в този раздел без да съм предупреден и без да ми пише в мнението едит, редактирано от и подобни... както си мисля, че е нормално. Пак казвам не виждам отделна тема за всякакви коментари във връзка с играта, според мен е добре в темите за прогнози и класиране да са си само прогнози и класиране без коментари, а да си има отделна тема за всякакви коментари свързани с играта, така ми се струва ще е по подредено.
|
Пет Юни 03, 2011 1:53 am |
|
|
Altafini
Луд за връзване
|
Честито и на двамата победители! Аз също като разбрах (5 мача преди края на първенството) че трябва да се боря за оставане в А група си мислех, че трябва да има такава тема, но не го предложих навреме. Примерно нещо от сорта на "Обсъждания и коментари, свързани с играта". Има една тема "за играта?" във раздела "Въпроси и отговори", обаче както казваш не е добре подредено, а и там са само въпроси и отговори, от януари 2010 никой не е писал там - White Avalanche не си беше получил значката. А Темата с класиранията и Дискусията за правилата са съвсем различно нещо.
Пет Юни 03, 2011 9:22 am |
|
|
|