Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Чалгар ли си?
Слушате ли гнусна музика?
|
Сря Май 11, 2005 1:30 pm |
|
|
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
По принцим НЕ, изпълните ли като азис амет и тем-подобни твърдо НЕ,просто нямат шанс, изключение правят само няколко изпълнители когато съм в "настроение".
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Сря Май 11, 2005 9:43 pm |
|
|
FeverNew
Администратор
|
Засега е 6:0 в полза на трезвомислещите...
|
Сря Май 11, 2005 9:59 pm |
|
|
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
чалгата е рак за душата - стойте далече!!!!!
_________________ 1913
|
Чет Май 12, 2005 12:57 am |
|
|
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
ПЪРВО " FEVERNEW", ТИ ПРИЯТЕЛЮ СИ ЗАДАЛ АБСОЛЮТНО НЕКОРЕКНО АНКЕТАТА......КОЕТО НЕ ТИ ПРАВИ ЧЕСТ ЕСТЕСТВЕНО!!! БЪДИ ОБЕКТИВЕН ВСЕ ПАК ТИ СИ МОДЕРАТОР. ВЪПРЕКИ ЧЕ СИ ПРОСТО ЕДНО ДЕТЕ , НО МИСЛИ ВСЕ ПАК. ЩЕ ТИ КАЖА НЕЩО.....НЯМА ГНУСНА МУЗИКА.....!!! ЗА ВСЯКА МУЗИКА СИ ИМА СЛУШАТЕЛИ....И С ТОВА ОПРЕДЕЛЕНИЕ" ГНУСНА" ТИ ЗАСЯГАШ ТЯХНОТО ДОСТОЙНСТВО А В ПРАВОВА ДЪРЖАВА КАТО БЪЛГАРИЯ ТВА Е ПОДСЪДНО !!! ВТОРО КВО ЗНАЧИ " ЧАЛГАР ЛИ СИ?" - ЧАЛГАР СИ КОГАТО СЛУШАШ САМО ЧАЛГА......И НИЩО ДРУГО!!!!! А КАКВО Е ЧАЛГА....СПОРЕД ТЕБ? ЗНАЕШ ЛИ ИЗОБЩО? ЧАЛГА Е НАРИЧАНА ЦИГАНСКАТА И ТУРСКАТА МУЗИКА НЯКОГА. АМИ КАЖИ МИ БЪЛГАРСКИЯ ПОП ФОЛК ЦИГАНСКА МУЗИКА ЛИ Е?????? Е ДА ИМА И ЦИГАНСКИ ПАРЧЕТА , НО ЗАРАДИ ТЯХ ТИ НЯМАШ ПРАВО ИЗОБЩО ДА Я ОПРЕДЕЛЯШ ЦЯЛАТА ТАКА???
ДА АЗ СЛУШАМ ПОНЯКОГА ПОП ФОЛК, ХОДЯ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И В ТАКИВА ЗАВЕДЕНИЯ..... И ТОВА МЕ ПРАВИ ЧАЛГАР ТАКА ЛИ???? Я ПОМИСЛИ МАЛКО БРЕ !!!!!!!!Х АЗ СЛУШАМ И СКОРПИОНС И МЕЙДЪН И ВАЛЯ БАЛКАНСКА И ГРУПИ КОИТО ТИ ИЗОБЩО СИ НЯМАШ ПРЕДСТАВА ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ , И ОТ ДРЕБНИЯ ФАКТ ЧЕ АЗ СЛУШАМ КОГАТО СЪМ НА КЕФ ПОП ФОЛК ТИ ЩЕ МЕ ОБИЖДАШ И ЩЕ МЕ ОПРЕДЕЛЯШ КАТО ЧАЛГАР....... Е ЗАБРАВИ.....ТАКА НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ.
ТАКА ЧЕ ПАК ТИ КАЗВАМ ТЕМАТА ТИ Е АБСОЛЮТНО МАЛОУМНО И ПО ДЕТСКИ ЗАДЕДЕНА.......ИЗВОДИТЕ САМ СИ ГИ ПРАВИ !!!
Чет Май 12, 2005 10:24 pm |
|
|
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
FeverNew, анкетата е глупава, наистина. Аналогична е на това да те попитам: Негърска подлога ли си щом слушаш негърска музика, в която черните маймуни псуват бялата ти кожа?!
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Май 12, 2005 10:30 pm |
|
|
FeverNew
Администратор
|
Добре де, признавам, че беше не особено интелигентно и зададено провокативно. Просто не ми хареса репликата на Стефан, от една друга тема, че от агитката имало максимум 3-4 човека, които не слушат чалга. Това не е така.
Иначе успокойте се. Ако искате пуснете подобна тема, зададена правилно и както Вие искате. Съжалявам, ако съм Ви обидил.
Надявам се да приемете моите най-искрени извинения.
|
Чет Май 12, 2005 10:36 pm |
|
|
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
FeverNew, стига глупости, извинения и т.н., наши хора сме си
П.П. А така като гледам още някой освен мен е гласувал в анкетата че слуша чалга... аз предполагам, че това е бил Божо, вие как мислите? :)
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Май 12, 2005 10:55 pm |
|
|
Fresh_Maker
Току що регистриран
|
Еми аз по принцип не слушам "чалга", но има 2-3 песнички които са си доста добри, като Мая и DJ Живко - Party time и на Преслава - Дяволско желание. Това е единствената чалга, която слушам.
ПС: Чалга хейтър
|
Пет Май 13, 2005 5:18 pm |
|
|
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
Всеки има право на музикален избор. За себе си мога да кажа, че чалгата/поп-фолка е тип музика, който не слушам никога по собствен избор, а само ако принудително и за кратко се налага. Не ми допада нито ритъма, нито текста, нито съчетанието от двете
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пет Май 13, 2005 7:29 pm |
|
|
|